Translate

2015. október 23., péntek

Rival De loop Holo Nails Dreamland






Mai napra egy holo lakkot tartogattam :) Rival de Loop lakkjához jutottam hozzá, kedves Szilvi által, köszönöm még egyszer neki, mivel nálunk Miskolcon ez a márka még nem kapható a Rossmann üzletekben. Sajnos :( 


Ecsete nagyon jó, lapos ecset,pont annyi mennyiséget vesz fel a lakkból amennyit kell,a mennyire szükség van, és nem kell utána visszamenni és lehúzogatni :) Nem nagyon kellett javítani és törölni a köröm ágyamnál, csak egy icipicit, mert nem mentem ki a lakkal a szélekhez. 


2 rétegben már csodálatosan fed, a színe olyan gyönyörű és csodás szín, rég vágytam már erre a lakkra, a színe piszkos rózsaszín, amibe csodálatos holo csillámok lapulnak meg itt és ott,  - mindenhol - :) úgy imádom!




Nem csodálatos?!



Elérhetősége: Rossmann drogériákban és a Online Rossmann webshop-on.


Tartóssága: hogy hiteles legyek, fedőlakk nélkül, nálam 3 nap után ennyire kopott meg, a köröm végeknél látható kopás, maga lakk nem pattogzott le. De aki használ fedőlakkot, annak szerintem simán kibírja 5 napig a lakk.


Remélem tetszett nektek a lakk tesztet!

Szép napot! Csók puszi Judy

8 megjegyzés:

  1. Colour of the nail polish looks amazing!

    I'm following you on GFC and Google +

    mystylishcorner.blogspot.ba

    VálaszTörlés
  2. wonderful nail polish!
    great manicure<3

    http://modaodaradosti.blogspot.ba/

    VálaszTörlés
  3. Hello from Spain: great nail polish. I just discovered your blog and I like the variety of topics that you write. Fashion and beauty are my hobbies with my Barbie doll collection. Right now I have a blog dedicated to those dolls that I invite you to visit: http://all4barbie.blogspot.com.es/ If you want we keep in touch. I already made me a follower of your blog.

    VálaszTörlés